Videoguru.fi logo
  • WordPress
  • Web-koodaus
  • After Effects
  • Animate
  • Illustrator
  • InDesign

Yritys- ja tuotevideot

Videot kuuluvat nykyaikaan, sillä ne vangitsevat vastaanottajan huomion niin somesisällöissä kuin yrityksen verkkosivuilla. Videoidut asiakastarinat, asiantuntijahaastattelut tai yritysesittelyt on helppo jakaa hyödynnettäväksi useammassa eri markkinointikanavassa.

Yritys- ja tuotevideot ovat tyypillisesti sopivan lyhyitä, joissa esitellään tuotteita tai palveluita visuaalisesti houkuttelevalla tavalla. Videossa voidaan esitellä miten tuote toimii tai mitä hyötyjä se tarjoaa asiakkaille. Tuotevideo voi myös kertoa tarinan tuotteen takana tai herättää katsojassa tunteita. Yritys- ja tuotevideo voi olla informatiivinen, tunnelmallinen tai vaikka vitsikäs. Tehdään juuri sinun näköinen lopputulos, jossa tuot parhaiten esille yrityksesi ihmiset, arvot, palvelut ja tuotteet!

Videoguru.fi yritys- ja tuotevideot
Yritys- ja tuotevideot voidaan suunnitella niin, että ne tuovat tuotteesi tai palvelusi esille juuri sinun haluamalla tavalla – hauskasti, tyylikkäästi, luotettavasti ja jotenkin muuten.

Yritysvideo on pitkäaikainen sijoitus ja sitä voi esittää samaan aikaan monessa eri paikassa

Yritys- ja tuotevideoita hyödynnetään erityisen paljon sosiaalisessa mediassa eli tuttavallisemmin somessa, jossa videoilla on suuri potentiaali tavoittaa suurikin yleisö. Kun luot houkuttelevan tai vaikkapa hauskan tuotevideon, se voi alkaa leviämään nopeasti. Somen lisäksi mainosvideot voivat kuitenkin pyöriä messuilla, infonäytöllä ja monessa muussakin paikassa. Eikä pidä unohtaa yrityksen verkkosivuja, sillä siellä kiinnostavat ja laadukkaat tuotevideot herättävät varmasti huomiota. Vastaavasti yritysvideo voi olla pitkäaikainen sijoitus. Yrityksen omien tilojen infonäytöllä pyörivä yritysvideo voi myös pyöriä samaan aikaan vaikkapa YouTubessa. Suositut YouTube-kanavat voivat kerätä jopa miljoonayleisön, joten voit tavoittaa paljon potentiaalisia uusia asiakkaita jo yhdenkin mainosvideon avulla.

Videoguru somevideo
Hyvin tehty video kestää aikaa ja sitä voidaan käyttää useamman kerran ja useassa eri paikassa samaan aikaan.

Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, liikkuva kuva vieläkin enemmän.

Kuluttajat eivät aina jaksa lukea pitkiä tuotekuvauksia tai selittäviä tekstejä. Visuaaliset elementit ja helposti sisäistettävät tiedot kiinnostavat enemmän. Tuotevideolla pystyt välittämään tärkeät viestit nopeasti ja helposti. Se auttaa kohdeyleisöä ymmärtämään tuotteen ominaisuudet jo ensisilmäyksellä. Kilpailu markkinoilla on kovaa, mutta tuotevideot tarjoavat loistavan keinon erottua joukosta. Persoonallinen tuotevideo herättää katsojassa tunteita ja nopeuttaa asiakkaan ostopäätöksen tekemistä.

Videoguru.fi ja tuotevideot
Tuotevideoilla herätät katsojassa tunteita ja ostospäätös voidaan tehdä jo heti videon katsomisen jälkeen.

Julkaisuun liitetyt avainsanat

Mainosvideo Somevideo Tuotevideo Video