Videoguru.fi logo
  • WordPress
  • Web-koodaus
  • After Effects
  • Animate
  • Illustrator
  • InDesign

Videokuvausta edullisesti – ikuista sinulle tärkeä tilaisuus tai tapahtuma

Video on erittäin tehokas viestintämuoto, joka laadukkaasti toteutettuna vakuuttaa katsojan nopeasti. Se moderni tapa viestiä, sillä videolla herätät tunteita ja havainnollistat esimerkiksi yrityksen palvelut kaikkein tehokkaimmin. Video on myös loistava tapa taltioida yksityistapahtumia, juhlia ja fiiliksiä niin, että pääset katsomaan ja eläytymään tapahtumiin yhä uudelleen ja uudelleen.

Haluatko ikuistaa päivän tai tapahtuman videolle? Se voi olla vaikka hää tai muu juhla mutta myös remontti, muutto, urheilutapahtuma tai periaatteessa mikä tahansa juuri sinulle tärkeä tapahtuma. Hoidamme kaikenlaiset ja kaikenkokoiset videokuvaukset kokoon katsomatta. Yleensä tarjoamme mukaan myös videoeditoinnin, mutta voit kysyä myös pelkkää videokuvausta.

Nykyisin jo liki millä tahansa älypuhelimella saa kuvattua ok-tasoista videota, mutta mikäli kuvaajalla ei ole kokemusta kuvaamisesta tai varsinkaan editoimisesta, lopputuloksesta ei tule tarpeeksi hyvä. Vaikka jälkikäsittelyvaiheessa voidaan parantaa montaa asiaa, mikään ei voita sitä, että jo alkuperäinen materiaali olisi kyllin laadukasta. Videogurun omat kamerat ovat 4K- ja 8K-tasoisia ja lisävarusteina käytetään laadukkaita objektiiveja, mikrofoneja, valoja ja muita välineitä. Tuomme kuvauspaikalle kaikki tarvittavat välineet, editoimme kuvatun aineiston ja laskemme sinulle tarjoushinnan kaikesta tapausmukaisesti.

Videoguru.fi videokuvaus
Yritysten ja yksityishenkilöiden videokuvaus ammattilaisten kuvaamana.

Yritysten somevideoiden ja mainosvideoiden videokuvaus

Videoguru tarjoaa laadukkaat ja kattavat kuvauspalvelut. Kuvaamme yritysten mainos- ja somevideot sekä kaikki muut laajemmat videotuotannot. Videogurun kokonaisvaltaiseen videokuvauspakettiin kuuluu sekä videoiden suunnittelu, kuvaus, videoeditointi että muu jälkikäsittely. Jälkikäsittelyvaiheessa lisäämme videoon mukaan musiikkia, äänitehosteita, värikorjauksia, animaatioita ja muita tehosteita. Mikäli kyse on mainosvideosta tai muusta julkaistavasta videosta, ne on oleellista myös tekstittää, sillä esimerkiksi somefiideissä videoita katsellaan usein ilman ääntä.

Videoguru.fi videokuvaus
Haluatko olla esillä sosiaalisessa mediassa? Suunnitellaan sinulle yhdessä mainosvideo, jolla saat uusia asiakkaita.

Häiden, juhlien, valmistujaisten ja muiden tilaisuuksien ja tapahtumien videokuvaus

Vaikka tuotamme yrityksille laadukkaita mainosvideoita, emme unohda yksityishenkilöitä. Tulemme luoksesi kuvaamaan kaikenlaiset tapahtumat, juhlat ja muut tilaisuudet. Olipa kyse vaikkapa häistä tai valmistujaisista, tilanne kannattaa ottaa ehdottomasti videolle. Video näyttää tilanteet paljon monipuolisemmin, kuin perinteinen valokuva. Vaikka kaikilla on nykyisin jonkinlainen älypuhelin käytössä, jolla voi nauhoittaa myös videota, mikään ei voita sitä, että tilaisuus kuvataan laadukkailla ammattikameroilla ja muilla apuvälineillä, kuten jalustoilla, gimbaaleilla, slidereillä tai droneilla. On myös tärkeää, että video editoidaan mahdollisimman miellyttävään muotoon niin, että sitä on mukava katsoa uudelleen ja uudelleen sekä esittää ulkopuolisille henkilöille. Jätä tilaisuuden kuvaus ja fiilisten taltioiminen ammattilaiselle ja keskity itse juhliin!

Videoguru.fi videokuvaus
Juhlien, valmistujaisten tai vaikkapa vain vaan arkisten askareiden tallentaminen videolle on tärkeää siksi, että näitä hetkiä ei saa enää muuten takaisin. Vaikka kuva kertoo paljon, videolla kerrot vielä enemmän ja palaat elävästi takaisin elämäsi huippuhetkiin.

Oman videoblogin kuvaaminen – ulkoista videon kuvaaminen ja editointi

Onko sinulla tavoitteena ikioma videoblogi, jossa haluat esiintyä ja tuoda esillle tuotteita, palveluita tai jonkin muun sinun sydäntä lähellä olevan asian? Edustava video vaatii laadukkaan kameran lisäksi myös hyvätasoiset mikrofonit, valot ja muun laitteiston. Videosta saadaan myös elävämpi, kun mukana on ammattikuvaaja, joka pystyy reagoimaan kaikenlaisiin vaihtuviin tilanteisiin, kuin, että kamera seisoo koko ajan jalustalla samassa kohtaa. Tämä erityisesti silloin, kun et voi pysyä paikallasi, vaan kyse on vaikkapa urheiluun tai liikuntaan liittyvästä videosta. Sen lisäksi, että ammattilaisen ja ammattilaitteiden toimesta video saadaan kuvattua laadukkaasti, sinulta säästyy laitteiden hankintakustannukset sekä aika kaikenlaisten laitteiden pystyttämiseen ja säätämiseen. Sinun ei myöskään tarvitse stessata sitä, onko nauhoitus varmasti päällä tai kameran ja valojen asetukset oikein, vaan voit keskittyä täysillä vain olemaan oma itsesi.

Videoguru tulee laitteineen kuvaamaan kaikenlaiset toistuvat videoblogit. Videoguru myös leikkaa ja editoi videot, lisää niihin alkuintrot, tekstitykset, tehosteet, animaatiot ja tekee videoista kaikin tavoin mahdollisimman edustavia. Kun sinulla on voma ideoblogi, johon videoita tuotetaan tasaiseen tahtiin, kannattaa tehdä yhteistyösopimus, jolloin laskemme sinulle tarjouksen videoiden tekemisestä. Tällöin videoiden kuvaamisen ja editoimisen juokseva hinta jää suhteessa paljon edulliseksi, kuin normaalisti yksittäisen mainosvideon kuvaaminen ja editointi.

Videoguru ja videoblogin kuvaaminen
Videogurun avulla saat vaivattomasti laadukkaita videoita. Sinulta säästyy laitteiden hankintakustannukset sekä aika kaikenlaisten omien laitteiden pystyttämiseen ja säätämiseen. Voit keskittyä olemaan oma itsesi ja vain esiintymään videossa.

Videokuvaus ja valokuvaus edullisesti samalla kertaa

Videokuvauksiin on helppo yhdistää valokuvauksia. Esimerkiksi yhdellä käynnillä voidaan toteuttaa henkilöstön valokuvaukset ja videoida asiantuntijaesittelyjä haastattelujen muodossa, jotka kuvitetaan näyttämällä yrityksen arjen toimintoja. Vastaavasti valmistujaisista, häistä ja muista perhejuhlista kannattaa ottaa samalla kertaa sekä videota että valokuvia. Näin tehtynä tuotannon hinta ei juurikaan kasva, mutta saat samalla rahalla enemmän! Ota yhteyttä niin suunnitellaan juuri sinulle sopiva paketti.

Videoguru.fi valokuvaus
Voimme hoitaa myös valokuvat videotuotanon yhteydessä yhdellä ja samalla kertaa.

Julkaisuun liitetyt avainsanat

Video Videokuvaus Videotuotanto