Videoguru.fi logo
  • WordPress
  • Web-koodaus
  • After Effects
  • Animate
  • Illustrator
  • InDesign

Valokuvauspalvelut

Haluatko tehdä vaikutuksen näyttävillä ja yksilöllisillä valokuvilla? Vaikka videon käyttö kasvaa koko ajan, valokuville on edelleen oma tärkeä paikkansa. Valokuvat palvelevat yritystä yhtä hyvin painetussa kuin digitaalisessakin mediassa. Jos haluat erottua kilpailijoista, älä turvaudu kuvapankkien valmiisiin kuviin, vaan hanki omat yksilölliset kuvat ammattkuvaajan avustuksella.

Videoguru ei tarjoa pelkästään videotuotantoja, vaan on ammattilainen myös valokuvauksen osalta. Itse asiassa valokuvaus oli mukana palvelutarjonnassa jo vuosia ennen videota. Nykyinen tarjonta on vain laajentunut kattamaan kaiken sekä still- että likkuvan kuvan osalta. Videogurun valokuvauspalveluja ovat tapahtumakuvaus, juhlakuvaus, tuotekuvaus, mainoskuvaus, henkilökuvaus, dronekuvaus sekä periaatteessa kaikki muutkin kuvaustilanteet.

Videogurun valokuvauspalvelut
Pyydä valokuvaaja ikuistamaan tapahtuma tai tilaisuus ja saat näyttävät kuvat, joita on mukava katsella myöhemminkin.

Näyttävät valokuvat juhlista, tapahtumista, tuotteista ja muista tilanteista

Tarvitsetko tuotekuvia, tilannekuvia tai vaikkapa kuvia yrityksen palveluista? Valokuvaaja tulee luoksesi kuvauspaikalle ja ottaa kuvia tarpeen mukaisesti. Sovitaan kuvaustarpeet etukäteen, jolloin kuvaaja voi varata mukaan sopivanlaisen kaluston ja kuvaaja voi näin hoitaa yhdellä ja samalla reissulla isonkin määrän kuvia. Kuvaaja voi hoitaa samalla kertaa esimerkiksi sekä tapahtumakuvauksen ja vielä organisaation henkilökuvat vaikkapa tapahtuman jälkeen. Luonnollisesti voimme yhdistää valokuvauksen yhteyteen myös videokuvauksen ja jopa dronekuvauksen yhdeksi kokonaisvaltaiseksi paketiksi. Saat vieläpä tapahtumavideon valmiiksi editoituna sekä kaupan päälle näyttävät fiiliskuvat, joita voit hyödyntää vaikkapa somessa tai verkkosivustolla.

Videogurun valokuvauspalvelut
Videogurun laitevalikoimasta löytyy sopivat osat kaikkiin tilanteisiin. Kuvaamme sekä maalla, meressä että ilmassa. Tuomme kuvauspaikalle valot, jalustat, mikrofonit, dronet tai mitä tahansa tarvitaankaan.