Videoguru.fi logo
  • WordPress
  • Web-koodaus
  • After Effects
  • Animate
  • Illustrator
  • InDesign

Dronekuvaus ja ilmakuvaus

Dronekuvaus eli ilmakuvaus näyttää asioita, joita et pystyisi näkemään maasta käsin. Lennokkien avulla voidaan ottaa edullisesti kuvia ja videoita sellaisista kuvakulmista ja korkeuksista, jotka olisivat muuten mahdottomia tai erittäin kalliita toteuttaa. Ilmasta kuvaaminen tuo todella mielenkiintoisen vivahteen ja uutta näkökulmaa kuvauksiin.

Ilmakuvauksesta on tullut erittäin käyttökelpoinen työkalu monella eri toimialalla. Ilmakuvausten etu on erittäin laaja näkymä, jolla saadaan kuvattua suurempiakin kohteita ja kokonaisuuksia. Dronekuvausta käytetään nykyisin esimerkiksi rakennustyömaan vaiheiden dokumentointiin, tutkimuskuvauksissa ja maasto- ja metsäkuvauksissa. Ulkoilmatapahtumien, kuten urheilukilpailujen, festareiden tai juhlien kuvaus ilmasta käsin saa uskomattoman määrän asioita samaan kuvaan perinteiseen kameraan verrattuna. Ilmakuvaus onnistuu sekä valokuvina että videoina ja se sopii monenlaisten kohteiden kuvaamiseen.

Dronekuvaus on paljon käytetty kuvaustyyli yritys– ja asuntokuvauksissa, mutta sitä voi hyödyntää todella hienosti moneen muuhunkin tarkoitukseen. Dronekuvaus tuo esimerkiksi hääjuhlien kuvaamiseen erikoisempaa ja näyttävämpää tyyliä ja samalla saadaan taltioitua koko hääpaikka kutsuvierailijoineen yhteen ja samaan näkymään. Huomaa, että dronekuvaus ei tarkoita pelkästään ulkona kuvaamista, vaan dronella voidaan lentää ja kuvata myös esimerkiksi teollisuushallien sisätiloissa. Lisäksi dronella voidaan kuvata esimerkiksi timelapse-videoita, joissa vaikkapa elementtitalon pystyttäminen saadaan taltioituna kokonaan yhdeksi lyhyemmäksi videoksi.

Videoguru dronekuvaus
Maailma voi näyttää aika erilaiselta yläilmoista katseltuna. Ilmakuvien avulla saavutat tavoitteesi, oli se sitten asunnon myynti, yrityksen tai tuotteiden markkinointi, kuntotarkastus tai jokin muu tavoite.

Ammattilaisen ottamat laadukkaat ilmakuvat ja dronekuvat kaikenlaisiin tarpeisiin valmiiksi editoituina

Videoguru tarjoaa laadukkaita dronekuvauspalveluja kaikenlaisiin tarpeisiin. Kuvaaja saapuu paikan päälle ja hoitaa yhdellä ja samalla reissulla halutessa sekä ilmakuvauksen että muun kuvauksen. Korkealaatuisen videomateriaalin (esimerkiksi 4K ja tätä suuremmat tarkkuudet) lisäksi koostamme, leikkaamme ja editoimme videot ja teemme niihin kaikki jälkikäsittelyvaiheessa tarvittavat ja halutut asiat, kuten värimäärittelyn, musiikin ja tekstien lisäämisen, spiikkien nauhoittamisen jne.

Dronejen lennättämiseen liittyvä lain­säädäntö on kiristynyt viime vuosina ja viranomaiset valvovat lennokkien käyttöä tarkasti eri puolilla Suomea. Jos tarvitset drone­kuvauksen, kannattaa valita ammattilainen jolla on sekä taito että myös ymmärrys siitä, missä saa lentää, missä ei ja millaisilla ehdoilla.

Alla on esimerkkejä Videogurun tarjoamista dronekuvauksista:

Videoguru dronekuvaus
Dronekuvaus eli ilmakuvaus sopii erinomaisesti esimerkiksi kilpailujen, tapahtuminen ja juhlien kuvaamiseen ja taltiointiin.

Dronekuvauksen hinta?

Dronekuvauksen hinta on samaa luokkaa, kuin kuvauspalvelut yleensäkin. Tuntiveloituksen tuntihinta alkaa tyypillisesti noin 100-150 € + alv luokasta riippuen siitä mitä, missä, miten ja millaisella kalustolla kuvataan. Jos kyse on haastavammasta, useamman ihmisen vaativasta tai suurempaa ja kalliimpaa kalustoa vaativasta kuvauksesta, tuntihinta voi olla paljon enemmänkin. Kannattaa kuvailla oma tarve, jonka jälkeen tiedämme millainen kalusto siihen täytyy varata.

Yhden tai kahden tunnin kuvaukset ovat tuntihinnaltaan suhteessa kalliimpia, mutta pidemmissä kuvaustilanteissa (puolikas päivä tai kokonainen päivä) laskemme sinulle erittäin hyvä tarjouksen, jossa tuntihinta jää edulliseksi. Samalla saat myös tarjouksen videon editoinnista tai vaikkapa muista videokuvaus ja valokuvauspalveluista. Voit lukea lisää yleisesti hinnoittelustamme.

Julkaisuun liitetyt avainsanat

Drone Dronekuvaus Ilmakuvaus Videokuvaus