Videoguru.fi logo
  • WordPress
  • Web-koodaus
  • After Effects
  • Animate
  • Illustrator
  • InDesign

Videopalvelut ja videotuotannot

Esittele tuotteesi ominaisuuksia, välitä tapahtumia ja herätä tunteita. Videotuotanto taipuu moneen. Videoguru toteuttaa kaikenlaiset videot käsikirjoituksesta valmiiksi ohjelmaksi saakka. Tarjoamme monipuolisesti erilaisia videopalveluja, kuten videokuvaus, valokuvaus, tehostetuotanto, animointi, tuotevideot, somevideot, mainosvideot, yritysvideot jne. Käytössämme on huippuluokan videokamerat ja parhaat kuvaajat ja editoijat, jotka osaavat taikoa mestariteoksen mistä tahansa materiaalista.

Videogurun videotuotannot ja videopalvelut
Videoguru toteuttaa kaikenlaiset ja kaikenkokoiset videotuonnot. Ei ole väliä onko tarpeesi iso vai pieni.

Se mikä erottaa videon tekemisen videotuotannosta on jonkinlainen suunnitelmallisuus ja tavoitteellisuus. Ennen videotuotannon suunnittelua tai ostamista on tärkeää määritellä kenelle mainosta lähdetään tekemään. Kaikkia ei voi samanlaisella mainoksella miellyttää tai tavoittaa. Hyvä suunnitelma myös auttaa laskemaan työlle hinnan jo etukäteen niin, että mitää yllättäviä kuluja ei synny myöhemmässä vaiheessa.

Tarjoamme ammattikuvaajan ja laadukkaan kuvauskaluston esimerkiksi omien videoblogien pitäjille ja editoimme ja jälkikäsittelemme myös asiakkaan itse kuvaamat videot.

Videoguru tarjoaa muun muassa seuraavat videopalvelut:

Videomainonta on yksi nopeimmin kasvavista markkinointimuodoista ja videoiden merkitys vain korostuu tulevaisuudessa entisestään.

Kohderyhmä, tavoitteet ja julkaisukanavat

Kenelle video tehdään ja miksi? Haluatko löytää uusia asiakkaita, vai vakuuttaa valmiiksi kiinnostuneet ostajat tekemään ostopäätöksen? On tärkeää miettiä, mitä videolla halutaan saada aikaan. Tavoite ja kohderyhmä määrittävät videotuotannon suurimmat suuntaviivat, sillä kohdeyleisön määrittely vaikuttaa esimerkiksi videotuotannon tyyliin ja julkaisukanaviin. Julkaisukanavalla on merkitystä, koska nuoret suosivat tyypillisesti hieman eri kanavia, kuin aikuiset. Kaiken lisäksi somekanavat tietävät paljon käyttäjistään ja mainos voidaan kohdetaan juuri tietyille potentiaalisille asiakkaille.

Videon viesti

Videotuotanto voi syntyä yksinkertaisimmillaan puhujasta ja kuvituskuvasta tai näytellystä tarinallisesta mainosvideosta. Vaihtoehtoja löytyy jokaiselle viestille ja budjetille. Tarvittaessa jo pelkkä infografiikan animointi saattaa herättää katsojien mielenkiinnon. Vahvimmillaan video on kuitenkin silloin, kun katsoja tuntee, että viesti on tarkoitettu juuri hänelle. Siksi liikkuvan kuvan tuotannoissa on ymmärrettävä kohderyhmän tarpeet ja julkaisualustan luonne

Onnistumisen mittaaminen

Videon hyöty ei lopu kampanjan päättymiseen. Asiakkaiksi kääntyneet katselukerrat ovat hyvä mittari tulevaisuuden tekemiselle. Markkinoinnista saatu data auttaa myös kehittämään videolla esiintyvää palvelua tai tuotetta yhä timanttisemmaksi.

Videoguru.fi videotuotannot

Ota yhteyttä

Ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan tilanteestasi ja tarpeistasi sekä siitä miten voisimme olla avuksi.

Julkaisuun liitetyt avainsanat

Video Videopalvelu Videotuotanto