Videoguru.fi logo
 • WordPress
 • Web-koodaus
 • After Effects
 • Animate
 • Illustrator
 • InDesign

Ota yhteyttä tai pyydä tarjous videotuotannosta

Oletko kiinnostunut videosta yrityksesti, tuotteidesi tai palveluidesi markkinoinnista videon avulla? Tarvitsetko videokuvauksen ja/tai editoinnin? Miten voimme auttaa sinua? Ota yhteyttä alla olevalla lomakkeella. Voit myös pyytää lomakkeen avulla tarjouksen videotuotannosta.

Ota rohkeasti yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiin parhaiten sopiva paketti. Käytä alla olevaa yhteydenottolomaketta ja ota yhteyttä vapaamuotoisesti tai pyydä tarjous videotuotannosta. Voit myös lähettää sähköpostia suoraan osoitteeseen info (at) videoguru . fi erityisesti silloin, kun haluat lähettää liitetiedostoja tarjouspyynnön tueksi.

Muistathan aina viestiä lähettäessä, että meidän on vaikea antaa edes suuntaa antavaa hinta-arviota silloin, kun et tiedä millaisen videon tarvitset. Me voimme kuvata, editoida sekä suunnitella ja toteuttaa kaikinpuolin näyttävän videon, mutta sinulla olisi hyvä olla jonkinlainen ajatus videon viestistä, kohderyhmästä, kestosta, julkaisukanavista jne. Me luonnollisesti autamme ja suunnittelemme sinulle sopivan ratkaisun, mutta tarkkaa hintaa emme osaa sanoa ennen, kuin on olemassa jonkinlainen suunnitelma siitä mitä tarvitaan ja miten nopealla aikataululla.

Mitä tarkemmin pystyt kuvailemaan tarvetta ja tuotannon lähtötilannetta, sitä paremmin pystymme suosittelemaan erilaisia vaihtoehtoja ja jättämään työstä juuri sinun tarpeisiin parhaiten istuvan tarjouksen. Epäselvissä tilanteissa hintaan joudutaan joskus lisäämään pientä extraa varmuuden vuoksi, joten kannattaa miettiä jo etukäteen mitä oikeasti tarvitset.

Ennen tarjouspyynnön jättämistä voit lukea lisää hinnoittelusta sekä yleisellä tasolla Videogurun tarjoamista videotuotannoista ja videopalveluista.

Videoguru.fi yhteydenotto ja tarjouspyyntö

Yhteydenotto- ja tarjouspyyntölomake

  Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

  Jos haluat vastaavan meidän takaisin, valitse vähintään jompi kumpi vaihtoehto.

  Olen kiinnostunut seuraavista palveluista

  Kuvaile tarvitsemasi videopalvelut tarkemmin Viesti-kohdassa.

  Julkaisuun liitetyt avainsanat

  Tarjouspyyntö Yhteydenotto Yhteystiedot