Videoguru.fi logo
  • WordPress
  • Web-koodaus
  • After Effects
  • Animate
  • Illustrator
  • InDesign

Videokoulutus ja videotuotantoihin liittyvät konsultointipalvelut

Tarvitsetko apua tai valmennusta jossakin videoon liittuvässä asiassa? Videoguru on erikoistunut videoon liittyvien asioiden koulutuksiin. Tarjolla on avoimia lähi- ja etäkursseja monista eri aihealueista, mutta voit myös pyytää tarjouksen sinulle räätälöidystä yksityisopetuksesta, kuten vaikkapa videoeditoinnista, videokameroiden ja muiden av-laitteiden käytöstä tai muista vastaavista aiheista.

Nykyisin on tyypillistä, että varsinkin videoblogien pitäjät haluavat kuvata ja/tai editoida omat videot itsenäisesti. Mikäli olet vaikkapa somevaikuttaja, alalle hakeutuva harrastaja tai muu videoita itsenäisesti jo tuottava henkilö mutta vasta toiminnan alkuvaiheessa, videoguru pystyy auttamaan sinua eteenpäin. Mikäli tarvitset apua vaikkapa kuvauslaitteisiin tai videoeditointiin liittyen, videoguru voi järjestää sinulle henkilökohtaista valmennusta.

Videoguru.fi videoeditointi ja konsultointipalvelut
Videoguru tarjoaa konsultoitiapua ja henkilökohtaista valmennusta kaikenlaisiin videoon liittyviin asioihin.

Räätälöity yksityiskoulutus ja konsultointi

Räätälöidyssä konsultoinnissa saat henkilökohtaisen ammattilaisen käyttöösi. Kouluttajat ovat toimineet kymmenien vuosien ajan konsultointitehtävissä ympäri Suomea. Konsultoinnin lisäksi he myös työskentelevät alalla videotuotantojen parissa.

Räätälöity videokonsultointi etä- ja lähiopetuksena

Jos tarvitset apua vaikkapa oman kuvaustilan pystyttämiseen, konsultointi voidaan järjestää suoraan sinun omissa tiloissa missä päin suomea tahansa. Jos taas kaipaat apua vaikkapa videoeditointiin tai jonkin videoon liittyvän ohjelmiston käyttöön, konsultointi voidaan järjestää kätevästi ja edullisesti etäopetuksena.

Räätälöidyn videokonsultoinnin materiaalit

Varsinkin videoeditointiin liittyvissä konsultoinneissa kouluttajilla on olemassa valmista harjoitusmateriaalia sekä myös kirjallista materiaalia koulutuksen tueksi. Koulutuksissa ja konsultoinneissa voidaan kuitenkin hyödyntää myös koulutukseen osallistuvan yksityisasiakkaan tai yrityksen omia materiaaleja ja aineistoja. Koska esimerkiksi videoeditointiin liittyvässä konsultoinnissa voidaan editoida videota suoraan asiakkaan omista materiaaleista, voit saada valmiin videomainoksen samalla hinnalla, kuin teetättäisit sen ulkopuolisella tekijällä. Kaupan päälle saat tiedot ja taidot vastaavanlaisten videomainosten tekemiseen omatoimisesti myöhemmässä vaiheessa.

Räätälöidyn videokonsultoinnin hinta ja kustannus

Kaikki koulutus- ja konsultointipalvelut voidaan järjestää vain yhdelle henkilölle, isommalle ryhmälle tai organisaation koko osastolle. Varsinkin isommissa ryhmissä konsultoinnin hinta jää erittäin edulliseksi per osallistuja. Konsultoinnin hintaa ei pysty arvioimaan etukäteen, vaan laskemme tarjouksen kussakin tapauksessa aina sen mukaan miten pitkästä koulutuksesta on kyse, kuinka monelle henkilölle se järjestetään, pidetäänkö se etänä vai paikan päällä sekä mistä ja miten vaativasta aiheesta on kyse. Lyhyemmissä konsultoinneissa käytetään tuntihinnastoa ja pidempikestoisissa konsultoinneissa saat edullisen kokonaistarjouksen. Räätälöidyssä konsultoinnissa maksat joka tapauksessa vain siitä mitä oikeasti tarvitset! Ota rohkeasti yhteyttä niin keskustellaan asiasta lisää.