Videoguru.fi logo
  • WordPress
  • Web-koodaus
  • After Effects
  • Animate
  • Illustrator
  • InDesign

Jälkikäsittely, videoeditointi ja erikoistehosteet

Suurin osa nykyaikaisista videotuotannoista on lyhyitä sosiaaliseen mediaan tehtyjä videoita, joissa korostuu nopeus ja kustannustehokkuus. Videogurun kuvaajat toimivat myös videoeditoijina, joten heillä on jo kuvausvaiheessa selvä käsitys siitä mitä on tiedossa ja mitä asiakkaalle on luvattu tai miltä valmiin tuotannon tulee näyttää. Kun sama henkilö hoitaa sekä kuvauksen että editoinnin, työ hoituu nopeiten ja näkyy asiakkaalle edullisena hintana.

Videoguru on videokuvauksen lisäksi myös videoeditointiohjelmistojen erikoisasiantuntija. Hallitsemme erinomaisesti kaikki vähänkin tunnetut videoeditointiohjelmistot sekä myös monet hieman tuntemattomammat. Eri tuotannoissa käytetäänkin hieman erilaisia ohjelmistoja tarpeen mukaan. Pääasiassa editoimme kuitenkin kaiken ns. Hollywood-tasoisilla maksullisilla videoeditointi- ja animointisovelluksilla sekä tehostetuotantoon liittyvillä eriksoisovelluksilla, jolloin voimme toteuttaa videoon periaatteessa mitä tahansa hienosäätöjä, värikorjailuja, äänen muokkausta sekä erikoistehosteita ym.

Videogurun videoeditointipalvelut ja jälkikäsittely
Videoguru on jokseenkin kaikkien alalla ammattimaisesti käytettävien ja videoon liittyvien ohjelmistojen ammattilainen ja erikoisosaaja. Teemme luonnollisesti perustason leikkausta ja trimmausta mutta myös haastavia ja laskentatehoa vaativia erikoistehosteita ja animaatioita.

Asiakkaan itse kuvaaman videomateriaalin editoiminen

Tarjoamme videoeditointia myös asiakkaan itse omille videoille. Voit kuvata vaikka kaiken itse ja toimittaa kuvatun materiaalin meille editoitavaksi. Me teemme materiaalista mahdollisimman edustavan ja tarvitsemme sinulta vain toiveet ja kuvauksen siitä millainen lopputuloksen halutaan olevan ja mitä kanavaa varten se on tarkoitus julkaista. Editointivaiheessa lisäämme videoon musiikkia, äänitehosteita, tekstejä tai mitä tahansa muita haluttuja asioita.

Vaikka videoguru tarjoaa editointipalvelut asiakkaan itse kuvaamille videoille, kannattaa muistaa, että taitavan kuvaajan ammattilaitteistolla tuotettu materiaali on aina sekä laadukasta että myös helpommin editoitavissa. Harrastelijan puhelimella kuvatussa materiaalissa voi olla heiluntaa, epätasaisia liikkeitä, huono äänen laatu sekä monia muita puutteita, jotka työllistävät ja hidastavat editointia. Liki kaikkiin tällaisiin virheisiin löytyy aina jonkinlainen ratkaisu (kuvaa voidaan vakauttaa, äänen suhinat ja kohinat voidaan hävittää, haalistuneet värit voidaan taikoa huippukuntoon jne.), mutta huonolaatuisen videomateriaalin editoiminen voi tulla kalliimmaksi kuin, jos video olisi kuvattu ammattilaisen toimesta jo alun alkaenkin. Ammattilaisilla on myös näkemystä ja kokemusta kuvakulmista ja monista muista jipoista, joilla videota voi elävoittää ja tehdä näyttävämmäksi. Kannattaa siis kysyä jo etukäteen mitä videogurun kuvauspalvelu maksaa tai mitä itse kuvatun videon editoiminen maksaa niin voit vertailla ja tehdä päätöksen itse.

Videoguru ja videoeditointipalvelut

Videoblogien editointipalvelut – ulkoista editointityö ammattilaiselle

Onko sinulla oma vblogi eli videoblogi esimerkiksi YouTubessa? Jos olet somevaikuttaja, standup-koomikko tai julkaiset muuten vain ahkerasti videoita somekanaviin, oletko miettinyt mihin kaikkeen oma aikasi riittää? Jos esiinnyt itse videoilla ja hoidat kenties itse myös videokuvauksen, haluaisitko ulkoistaa jo ainakin videoiden editoinnin ammattilaiselle? Ammattilainen leikkaa ja editoi videot, lisää tekstitykset ja tehosteet ja tekee videoista kaikin tavoin mahdollisimman edustavia muun muassa säätämällä videon ääntä, värejä jne. Säästät paljon aikaa ja voit käyttää sen vaikka uusien videoiden kuvaamiseen!

Kun tehdään pidempikestoinen yhteistyösopimus videoiden leikkaamisesta ja editoimisesta, editoinnin hinta jää erittäin edulliseksi verrattuna yksittäisen mainosvideon toteuttamiseen. Kun editointityö on toistuvaa, editoija voi käyttää aikaa säästäviä jippoja editoinnissa sekä käyttää videoissa samanlaista rakennetta, samaa aloitusintroa, tuttuja ääniefektejä tai muita kanavaa varten suunniteltuja tehosteita. Kun sama tuttu videoeditoija tuntee materiaalin ja halutun tyylin, editointi menee varsin nopeasti!

Videoguru editoi myös asiakkaan itse kuvaamat videot

Tehostetuotanto ja videon erikoistehosteet – myös alihankintana

Videoguru on videon ammattilainen ja toteutamme kaikenlaisia videotöitä myös alihankintana. Jos sinulla on videotuotanto, johon tarvitset apua esimerkiksi videon leikkaamiseen ja editointiin liittyen, ole meihin yhteydessä ja keskustellaan lisää. Tarjoamme myös apua animointin ja erikoistehosteiden luomiseen. Voimme esimerkiksi tehdä taikoja green screen ja blue screen -taustoja vasten kuvatuille videoille tai upotamme 3D-objekteja videoon.

Videoguru ja videotehosteet

Videoeditoinnin hinta – mitä videon editointi maksaa?

Videoeditointiiin on vaikea antaa tarkkaa etukäteishintaa, vaan laskemme sinulle tarjouksen ihan sen mukaan kuinka työläästä ja vaativasta asiasta on kyse. On aivan eri asia tehdä kuvatun kevätjuhlan perustason videoleikkausta kuin scifi-elokuvan erikoistehosteita. Hinta riippuu tietysti myös siitä onko kyse yhdestä vai useammasta videosta, mikä on videoiden kokonaiskesto ja mitä kaikkea editoinnissa tulee ylipäänsä tehdä ja ottaa huomioon. Jos sinulla on itse kuvattua materiaalia, näkisimme mielellämme edes pätkän siitä, jotta osaamme arvioida työmäärän ja laskea sitä kautta myös editoinnin hinnan. Ota huomioon, että yleensä kaikista edullisimmaksi tulee suhteessa kokonaisvaltainen paketti, jossa on mukana sekä videogurun oma videokuvauspalvelu että myös videogurun tekemä videoeditointi. Lue lisää hinnoittelusta tai ota yhteyttä kysy suoraan tarjous.